Dolar 32,1987
Euro 34,9800
Altın 2.515,60
BİST 10.928,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mardin 28°C
Parçalı Bulutlu
Mardin
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 27°C
Cum 23°C
Cts 24°C

Aktif büyüklükte Türkiye’nin halka açık en büyük bankası VakıfBank 70 yaşında

Emanetçisi olduğu kıymetlerin ışığında, toplumun her bölümü için yenilikçi eser ve hizmetleriyle ülkesinin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunan VakıfBank, 20 milyonu aşan müşterisiyle 70. yaşını kutlamanın memnunluğunu yaşıyor. 

Aktif büyüklükte Türkiye’nin halka açık en büyük bankası VakıfBank 70 yaşında
REKLAM ALANI
30 Nisan 2024 19:48
14

Emanetçisi olduğu bedellerin ışığında, toplumun her bölümü için yenilikçi eser ve hizmetleriyle ülkesinin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunan VakıfBank, 20 milyonu aşan müşterisiyle 70. yaşını kutlamanın memnunluğunu yaşıyor. 

Kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında 16 Nisan 2024 tarihinde Anıtkabir’i ziyaret eden VakıfBank idaresi çelenk bırakarak anı defterini imzaladı. 18 Nisan tarihinde ise bine yakın VakıfBanklı Haliç Kongre Merkezi’nde bir ortaya geldi.

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak emeliyle 1954 yılında 50 milyon liralık sermaye ile kurulan VakıfBank, bugün 2.8 trilyon lira etkin büyüklüğe ulaşarak Türkiye’nin halka açık en büyük bankası olma rolünü üstleniyor. Banka, ulusal iktisada yaklaşık 2 trilyon liralık katkısı ve sürdürülebilir kalkınmadaki anahtar rolü ile 70. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.  

Sektörüne taraf veren global vizyonu, geleceğin bankacılığını bugünden tasarlamaya odaklı eser ve hizmetleriyle tüm paydaşları için kıymet oluşturmaya odaklanan VakıfBank, 70. kuruluş yıl dönümünü Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen bir dizi aktiflikle kutladı. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında VakıfBank üst idaresi, 16 Nisan 2024 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda ziyaret etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’in anı defterini imzalamasının akabinde, VakıfBanklılar akşam yemeğinde bir ortaya geldi.

18 Nisan’da ise bine yakın VakıfBanklı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen merasimde bir ortaya geldi. 70. yıl kutlamasının yanı sıra VakıfBank’ta 15 ve 20 yılını doldurmuş çalışanlara da kıdem mükafatları takdim edildi. 

Abdi Serdar Üstünsalih: “Hayatın içinde, ülkemizin ve milletimizin ebediyen yanında…” 

Bu sene kuruluş yıl dönümlerinin Ramazan Bayramı ile birebir vakte denk gelmesi sebebiyle iki sevinci bir ortada yaşadıklarına vurgu yaparak kelamlarına başlayan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, çalışanların Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti. 

Üstünsalih, 15 Ocak 1954 tarihinde kuruluş kanunu ilan edilen, 13 Nisan’da ise 50 Milyon liralık sermayesi, 2 şubesi ve Ulus’taki birinci genel müdürlük binasıyla hizmet vermeye başlayan VakıfBank’ın bugün, 20 milyonu aşan müşteri sayısı, bine yakın şubesi ve 23 binin üzerinde çalışanıyla Türkiye’nin iki büyük bankasından biri olduğunun altını çizdi. Üstünsalih, 70 yıl evvel aldıkları sorumluluğu bugünlere taşıyan tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti. 

70. yıllarında ülke nüfusunun dörtte birinin VakıfBank’ı tercih etmiş olmasının haklı gururunu yaşadıklarını da belirten Abdi Serdar Üstünsalih, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Sadece bankacılık alanında değil finans ve finans dışı pek çok alanda da ülkemiz ve milletimiz için emek vermeye devam ediyoruz. 1954 yılındaki birinci iştirakimiz olan Trakya Çimento Sanayii’nden son iştirakimiz olan Vakıf PayS’e kadar birçok paydaşımız ile ekonomik kalkınma serüveninde yol aldık. Kâfi mi? Elbette yetmez… Türkiye’nin milletlerarası alanda en başarılı grubu olarak faaliyet gösteren VakıfBank Spor Kulübü’nü de kurduk ve yaşatıyoruz. 2018 yılında yayın hayatına başlayan VakıfBank Kültür Yayınları ile de kültür dünyasındaki büyük bir boşluğu dolduruyoruz. Hayata geçirdiğimiz toplumsal sorumluluk projeleri, uygulamaya aldığımız pek çok sürdürülebilir eser ve hizmetler ile her alanda varız diyoruz. Özetle hayatın içinde, ülkemizin ve milletimizin hep yanında yer alıyoruz.”

“Bugünden sonra da atacağımız her adım ile, ekonomik kalkınmaya dayanak olmaya devam edeceğiz” 

70 yıl boyunca insanların muhtaçlık ve beklentilerinin değiştiğini, bu müddet zarfında değişmeyen tek şeyin ise ekonomik ve toplumsal refaha katkı sağlama maksatları olduğunu kaydeden Üstünsalih, 

 

“Kurulduğumuz günden bu yana, büyük bir özveri ve emekle inşa ettiğimiz marka prestijimizi müdafaa ve ecdat yadigarı emaneti daha da büyütme düsturuyla çalıştık. Bugün faal büyüklükte Türkiye’nin en büyük iki bankasından biri, hatta halka açık en büyük bankasıyız. Bu muvaffakiyetin temelinde, çağın dinamiklerini düzgün okumak, yerinde karar almak, teknolojiyi izleyen değil ona istikamet veren stratejiler belirlemek ve koşullar ne kadar sıkıntı olursa olsun uğraş etmek yatıyor.” 

“Bu vakte kadar olduğu üzere bugünden sonra da atacağımız her adım, yalnızca VakıfBank’ın değil, tıpkı vakitte ülkemizin de geleceğini şekillendirmeye devam edecektir. Bu anlayış doğrultusunda çok çalışmalıyız” dedi. 

VakıfBank 70. yılını “yetmez” iletisiyle kutladı

VakıfBank, kuruluş yıl dönümü vesilesiyle “Yaşımız yetmiş lakin yetmez” bildirisiyle bir de reklam sineması yayınladı. Sinemada bugüne kadar Türkiye’nin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkıda bulunmak emeliyle hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşan VakıfBank, bu ülke için yaptıklarının asla kâfi olmadığını ve gelecek için daha çok çalışma vizyonunu da ortaya koydu. Sinemada ayrıyeten VakıfBank’ın hiçbir şartta çalışmaktan, ilerlemekten, hayal kurmaktan vazgeçmeyen insanların yanında olacağının da altı çizildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

ankara web tasarım law office wordpress hosting ingilizce kursu web tasarım ankara haberler Renault Yedek Parça Ankara Çıkışlı Karadeniz Batum Turu Dacia Yedek Parça Fluence Yedek Parça iveco yedek parça ankara Güneş Enerjisi İmplant Süt Sağım Makinesi Yedek Parça Casıo g shock forklift aküsü Pt100 ankara ceza avukatı Ankara endoskopi labomat Beta Law dacia yedek parça güç trafosu oto yedek parça dunnage airbag e-imza check up Huzurevi damla etiket radyal fan iç mimar jean Hobi Bahçesi Yatırımı etiler pilates değer kaybı Adblue yer yıkama makinesi Baharat Çeşitleri