Dolar 32,1831
Euro 34,9657
Altın 2.506,41
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mardin 29°C
Az Bulutlu
Mardin
29°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 26°C

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

CK Güç çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Gücü Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz Düzgünlük İçin” mottosuyla Kansersiz Hayat Derneği faydasına koştu.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu
REKLAM ALANI
30 Nisan 2024 17:24
12

CK Güç çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Gücü Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz Güzellik İçin” mottosuyla Kansersiz Hayat Derneği faydasına koştu. 30 şahıstan oluşan CK Güç koşu kadrosu, kanser ile çaba edenlere dayanak olmak ve bu mevzuda farkındalık yaratmak için parkurdaydı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü büyük bir iştirak ile gerçekleştirildi. Bu yıl da maratonda yer alan CK Güç çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Gücü Koşu Takımı”, Kansersiz Hayat Derneği aracılığıyla uğraş eden ailelere takviye olmak için koştu. 

ARA REKLAM ALANI

CK Güç Kümesi olarak toplumsal sorumluluk projeleri içinde yer almaya büyük değer verdiklerini belirten CK Güç Kurumsal İrtibat Yöneticisi Burcu Cankurtaran, “Toplumsal bahislere dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya ehemmiyet veriyoruz. Bu yıl 30 şahıstan oluşan koşu grubumuzla Kansersiz Ömür Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle uğraş eden ailelere umut olmak için koştuk. Takım arkadaşlarımız 10 km boyunca adımlarını düzgünlük için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine dayanak olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek memnunluk verici” değerlendirmesinde bulundu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

ankara web tasarım law office wordpress hosting ingilizce kursu web tasarım ankara haberler Renault Yedek Parça Ankara Çıkışlı Karadeniz Batum Turu Dacia Yedek Parça Fluence Yedek Parça iveco yedek parça ankara Güneş Enerjisi İmplant Süt Sağım Makinesi Yedek Parça Casıo g shock forklift aküsü Pt100 ankara ceza avukatı Ankara endoskopi labomat Beta Law dacia yedek parça güç trafosu oto yedek parça dunnage airbag e-imza check up Huzurevi damla etiket radyal fan iç mimar jean Hobi Bahçesi Yatırımı etiler pilates değer kaybı Adblue yer yıkama makinesi Baharat Çeşitleri