Dolar 32,1755
Euro 34,9890
Altın 2.508,15
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mardin 28°C
Az Bulutlu
Mardin
28°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 27°C
Cum 23°C
Cts 23°C

MAN, Türkiye’nin lider firmaları Volkan Group’a 40, Kanarlar Group’a da 25 adet araç teslimatı yaptı

Üstün nitelikli araçları ile Türkiye’nin önder firmalarının gözdesi olan MAN, toplu araç teslimatına bu defa Mersin’de devam etti. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Mersin Yetkili Servisi ve Bölge Bayii Mancı Kemal Otomotiv tarafından gerçekleştirilen satışlar kapsamında, Türkiye’nin önder firmaları Volkan Group’a 40, Denka İnşaat’a da 25 adet MAN araç teslimatı yapıldı.

MAN, Türkiye’nin lider firmaları Volkan Group’a 40, Kanarlar Group’a da 25 adet araç teslimatı yaptı
REKLAM ALANI
30 Nisan 2024 20:36
11

1966 yılında petrol alım-satım ve lojistik ile başladığı hizmet serüvenini yıllar içinde farklı kesimlere de genişleterek memleketler arası petrol satışı ve nakliyesi alanında Türkiye’nin değerli markaları arısındaki yerini alan Volkan Group ve Kanarlar Group bünyesinde inşaat kesiminde başarılı projeler hayata geçiren Denka İnşaat, Mersin’de düzenlenen farklı başka merasimlerle yeni araçlarını teslim aldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., ayrıyeten toplu araç teslimatının akabinde Mersin’de düzenlediği bir tertip ile bölgedeki müşterilerine 2024 model araçlarının tanıtımını gerçekleştirdi.

ARA REKLAM ALANI

Ağır işlerin sağlam tahlil ortağı MAN, araç teslimatlarına sürat kesmeden devam ediyor. Farklı dallarda başkan firmaların tercihi olan MAN, Mersin’de düzenlediği merasimlerle dallarının iki başarılı firmasına peş peşe teslimat yaptı. Mancı Kemal Otomotiv A.Ş.’de farklı ayrı düzenlenen merasimlere Volkan Group adına Yönetim Kurulu Lideri Bilal Çeker, Kanarlar Group adına Yönetim Kurulu Lideri Çetin Kanar ve Yönetim Kurulu üyeleri Murat Kanar, Bayram Kanar’ın yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ismine Kamyon Satış Yöneticisi Serkan Sara ve Bölge Satış Koordinatörü Ali Tuğrul Aykın ile Mancı Kemal Otomotiv A.Ş. adına Yönetim Kurulu Lideri Kemal Akdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Akdemir, Mehmet Akdemir ve Satış Müdürü İbrahim Gündüz katıldı.

1966 yılında kurulan ve kısa müddette başarısıyla ulusal ve milletlerarası pazarda kendinden kelam ettiren Volkan Group, yeni araç yatırımında 20 yıldan beri emniyetli tahlil ortağı olarak gördüğü MAN’ı tercih etti. Halihazırda yurt içinde ve yurt dışında; petrol, lojistik, besin, madencilik ve medikal kesimlerinde muvaffakiyetle faaliyetlerini sürdüren firma; bu kapsamda filosuna 40 adet MAN cazip kattı. Mevcut araç parkındaki 75 adet aracın tamamı MAN olan şirkete teslim edilen araçlar, ayrıyeten sunulan Profidrive eğitimleriyle de paralel yol ve firmanın kullanım kurallarına uygun biçimde konfigüre edildi.

Kanarlar Group bünyesinde 20 yılı aşan bir deneyim ile Mersin merkezli olarak; konut, yol inşaatı ve madencilik alanlarında faaliyet gösteren Denka İnşaat da filosunu güçlendirmek için yatırım tercihini MAN’dan yana kullandı. Şirket, yeni araç yatırımı kapsamında filosunu alımlı, inşaat kamyonu, beton mikseri ve hafif ticari araç TGE’lerden oluşan 25 adet MAN araç ile güçlendirdi.

“MAN bize güç katacak sağlam tahlil ortaklarımızdan bir tanesidir”

Volkan Group Yönetim Kurulu Lideri Bilal Çeker, merasimde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Volkan Group olarak, faaliyette bulunduğumuz tüm bölümlerde müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılama amacıyla çalışıyoruz. Bunun için de bize güç katacak muteber tahlil ortakları ile çalışmaya çaba ediyoruz. MAN da bizim 20 yılı aşkın müddettir birlikte çalışmaktan şad olduğumuz ve bize güç katan muteber tahlil ortaklarımızın başında geliyor. Yalnızca araçlarının üstün nitelikleriyle, birebir vakitte satış sonrası sunduğu kaliteli hizmet ve araçların verimli kullanılması noktasında verdiği Profidrive eğitimleriyle de bize çok olumlu katkılar sağlıyor. Bu yüzden de yeni araç alımlarımızda da yeniden MAN’ın araç ve hizmet kalitesine yatırım yapmayı tercih ettik. Tamamı MAN araçlarından oluşan filomuza son iki yılda 40 adet MAN cazibeli ile daha da güçlendirmiş olduk. Yeni araçlarımızın bilhassa milletlerarası pazardaki gücümüze çok değerli bir güç katacağına inanıyoruz.”

“MAN araçları, en ağır işlerimizde bile eşsiz bir performans sunuyor”

Kanarlar Group adına Yönetim Kurulu Lideri Çetin Kanar da şunları kaydetti:

“Kanarlar Group olarak, konut, yol inşaatı ve madencilik alanlarında muvaffakiyetle faaliyet gösteren bölgemizin ve ülkemizin değerli markalarından bir tanesiyiz. 20 yılı aşan dal deneyimimizle faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda hem ülkemizin insanına hem de iktisadına katkı sunmaya çaba ediyoruz. Bugün inşaat alanında hizmet veren küme şirketlerimizden Denka İnşaat’ın filosunu yeni MAN araçları ile güçlendirmekten çok memnunuz. Zira şirket olarak, işlerimizde MAN üzere global bir marka ile çalışmanın rahatlığını yaşıyoruz. MAN araçları, en ağır işlerimizde bile eşsiz bir performans sağlayarak, bizleri amaçlarımıza daha süratli ve daha muteber bir biçimde taşıyor. Yeni araçlarımızın kümemize, şirketlerimize iyi olmasını dileriz.”

“Ülkemizin iki güzide firması ile iş birliğimize yeni halkalar eklemekten çok mutluyuz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Kamyon Satış Yöneticisi Serkan Sara ise MAN olarak, önder firmaların tercihi olmaktan çok memnun olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bizim için 2024 yılı bizim için teslimatlarımızın sürat kesmeden devam ettiği bir yıl olmaya devam ediyor. Araçlarımız gerek üstün nitelikleri gerekse de sunduğumuz satış sonrası hizmet kalitesi ile ülkemizin dört bir yanındaki başkan firmaların tercihi oluyor. Bugün de tekrar ülkemizin çok hoş bir kenti olan Mersin vilayetimizden iki kıymetli markamıza teslimat gerçekleştiriyoruz. Volkan Group, farklı bölümlerde ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışı ile fark yaratmış ülkemizin kıymetli kümelerinden bir adedidir. Onların MAN’ın araç ve hizmet kalitesine inanç duymaları bizler için farklı bir mutluluktur. Tüm araç filosu MAN markasından oluşan Volkan Group’a yeni MAN araçları teslim etmenin yanında, tıpkı vakitte uzmanlarımız aracılığı ile sunduğumuz Profidrive eğitimleri ile de araçlarımızı en verimli halde kullanmalarına katkı sağlıyoruz. 

Yine tıpkı halde inşaat, altyapı ve madencilik alanında muvaffakiyetle hizmet veren Kanarlar Group’a farklı segmentlerde 25 aracımızın teslimatını yapıyoruz. Kendilerinin en güç işlerinde bile muteber tahlil ortağı olarak MAN’ı görmeleri ve hizmet kalitemizden duydukları memnuniyet bizler için çok özel bir mana tabir ediyor. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, ülkemizin dallarındaki bu iki güzide firmasına yaptığımız teslimatların iyi olmasını diliyoruz.”

“Uzman takımımız ile MAN araçları için 7/24 servis hizmeti sunuyoruz”

Mancı Kemal Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Akdemir ise şunları söyledi:

“Firma olarak, yılların deneyimiyle müşterilerimize en uygun hizmeti sunma maksadıyla çalışıyoruz. İşimizde ‘müşteri memnuniyeti’ unsuru temel önceliğimizi oluşturuyor. Servisteki uzman takımımız ile bölgemizde MAN araçları için muhtaçlık duyulan tüm servis hizmetlerini 7/24 müşterilerimize sunuyoruz. MAN Ailesi’nin bir kesimi olarak, bugün de ülkemizin çok kıymetli iki markasına araç teslimatı yapmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Bu özel törenimizde heyecanımızı paylaşan firmalarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.”

MAN bölgedeki müşterilerine 2024 model araçların tanıtımını gerçekleştirdi

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Mersin’de düzenlediği teslimat merasimin akabinde ise, yeni araçlarının tanıtımı için kıymetli bir tertip gerçekleştirdi. Mancı Kemal Otomotiv A.Ş.’de düzenlenen aktiflikte MAN’ın son model araçları bölgedeki müşterilere tanıtıldı. Memleketler arası alanda aldıkları itibarlı ödüllerle öne çıkan 2024 model MAN kamyon ve çekicilerinin tanıtımı aktifliğine ilgi ise, bir oldukça yüksek oldu. Aktiflik kapsamında MAN uzmanları, araçların üstün nitelikleri hakkında müşterilere bilgi verirken, şoförlerin ve işletmelerin işlerini kolaylaştıran özellikler tek tek anlatıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

ankara web tasarım law office wordpress hosting ingilizce kursu web tasarım ankara haberler Renault Yedek Parça Ankara Çıkışlı Karadeniz Batum Turu Dacia Yedek Parça Fluence Yedek Parça iveco yedek parça ankara Güneş Enerjisi İmplant Süt Sağım Makinesi Yedek Parça Casıo g shock forklift aküsü Pt100 ankara ceza avukatı Ankara endoskopi labomat Beta Law dacia yedek parça güç trafosu oto yedek parça dunnage airbag e-imza check up Huzurevi damla etiket radyal fan iç mimar jean Hobi Bahçesi Yatırımı etiler pilates değer kaybı Adblue yer yıkama makinesi Baharat Çeşitleri